Termometr elektroniczny do żywności -50°C do +300°C
Opis
Termometr elektroniczny do żywności -50°C do +300°C
Termometr pozwala kontrolować temperaturę podczas przygotowania potraw.
Termometr elektryczny posłuży Ci do mierzenia temperatury podczas pieczenia i gotowania mięsa. Pozwala kontrolować temperaturę przygotowania takich mięs jak wołowina, wieprzowina czy też mięsa drobiowego. Idealny stek oraz soczyste pieczenie dzięki kontroli temperatury nie sprawią Ci już większego kłopotu. Termometr dzięki dużego zakresu temperatury możesz używać również do pomiaru innych potraw.
Dlaczego warto używać termometru elektrycznego?
jest prosty w obsłudze podczas sprawdzania temperatury
sonda wykonana została ze stali nierdzewnej
posiada wyświetlacz LCD
Wskazówki:
posiada możliwość jego zawieszenia w dowolnym miejscu za pomocą sznurka lub przymocowania do paska za pomocą klipsa.
w zestawie znajdują się baterie
PRODUCENT:
Szczegóły produktu:
Zakres pomiaru temperatury [°C] | od -50 do 300 |
Sonda | szpilkowa |
Rodzaj | elektroniczne |
Wysokość | 23.5 cm |
Szerokość | 2.1 cm |
Długość | 29.2 cm |