Termometr do pieczenia mięs 0-120°C

Dostępność: w magazynie więcej niż 10szt.
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 19,89 zł 19.89
ilość szt.
Zyskujesz 19 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Metody dostawy Metody płatności

Opis

Termometr do pieczenia mięs 0-120°C

Termometr kuchenny jest uniwersalny do mierzenie temperatury podczas pieczenia i gotowania mięsa. Pozwala kontrolować temperaturę przygotowania takich mięs jak wołowina, wieprzowina czy też mięsa drobiowego. Idealny stek oraz soczyste pieczenie dzięki kontroli temperatury nie sprawią Ci już większego kłopotu. Termometr dzięki dużego zakresu temperatury możesz używać również do pomiaru innych potraw.

Dzięki czytelnej skali termometr jest bardzo łatwy w użyciu. Wykonany został z wysokiej jakości materiału, dzięki czemu posłuży Ci na długo. A dołączone do termometru etui zagwarantuje mu bezpieczne przechowywanie.

Wskazówki:

czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1,3cm a 5cm od początku szpikulca

w celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia, szpikulec termometru przechowuj w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie

Czerwona wskazówka ma na celu wskazać temperaturę, natomiast srebra stopień wypieczenia oraz rodzaj mięsa.

Termometr nie może pozostawać w piekarniku w trakcie pieczenia, służy tylko do jednorazowej kontroli temperatury podczas pieczenia. 


PRODUCENT:

Szczegóły produktu:

Zakres pomiaru temperatury [°C] od 0 do 120
Sonda szpilkowa
Rodzaj analogowy
Wysokość 14.5 cm
Szerokość 5.4 cm
Długość 5.4 cm

Podobne produkty

Złóż zamówienie w ciągu:
 
a wyślemy je jeszcze dziś!
Wyślemy już jutro!
Wyślemy w poniedziałek!
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium