Pęcherz wieprzowy suszony, kaliber 25/30cm, 1szt
Opis
Pęcherz wieprzowy suszony, kaliber 25/30cm, 1szt
Pęcherz wieprzowy doskonały do domowego wyrobu salcesonu.
Pęcherz wieprzowy, suszony przeznaczony jest do wyrobu salcesonu i innych podobnych wyrobów. Jest to produkt w pełni naturalny, posiadający atesty weterynaryjne.
Do czego używać pęcherzy wieprzowych?
Salceson,
Kindziuk,
Pasztet,
oraz wiele kiełbas wędzonych, parzonych lub gotowanych.
Jak używać pęcherzy wieprzowych?
Pęcherze przed użyciem namocz (około 1 godzinę). Po tym czasie otwór, który posiadają pęcherze będzie podatny na rozciąganie, dzięki czemu bez problemu wypełnisz je farszem. Parz w temperaturze max 77°C, gdyż przy wyższej temperaturze może pęknąć.
Szczegóły produktu:
Średnica | 25/30cm |