Termometr kotłowy, w drewnianej obudowie, 0-100°C
Opis
Termometr kotłowy, w drewnianej obudowie, 0-100°C
Termometr kotłowy to obowiązkowy przyrząd przy wyrobie domowych wędlin
Termometr kotłowy znajduje się w drewnianej obudowie, służy do mierzenia temperatury wody podczas parzenia wędlin. Termometr możesz też mierzyć temperaturę wewnątrz kotła podczas wędzenia.
Każdy kto choć raz robił domowe wyroby, wie jak bardzo ważna jest temperatura podczas wędzenia. Nawet wprawne oko rzeźnika nie jest w stanie określić odpowiedniej temperatury prze wędzeniu oraz parzeniu.
Drewniana obudowa zapewnia to, że termometr nie stłucze się podczas użytkowania. Termometr nie zawiera rtęci (posiada wkład spirytusowy) jest bezpieczny dla mięsa w przypadku uszkodzenia.
Wskazówki:
w celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia, termometr zawsze przechowuj w drewnianej obudowie
Termometr może pozostawać w wodzie podczas parzenia
Szczegóły produktu:
Zakres pomiaru temperatury [°C] | 0-100°C |