Nakłuwacz do mięsa
Opis
Nakłuwacz do mięsa
Uważasz, że kotlety, które przygotowujesz mogłyby być bardziej soczyste i aromatyczne?
Nakłuwacz do mięsa, który właśnie oglądasz zmiękcza mięso poprzez nacięcie, a nie miażdży go tak jak w przypadku tradycyjnych tłuczków. Ten zabieg zapobiega utracie naturalnych soków, zawartych w mięsie, co sprawi, że Twoje potrawy będą soczyste i kruche.
Dlaczego warto używać nakłuwacza?
jego użycie skraca czas gotowania, smażenia, grillowania nawet o 50%,
pozwala na lepsze wchłanianie marynat oraz przypraw,
zmiękcza masę włóknista mięsa,
zapobiega zmniejszaniu się objętości potraw w trakcie pieczenia,
przydatny w każdej kuchni, a także do przyrządzania potraw z grilla.
Szczegóły produktu:
Szerokość: | 5cm |
Długość | 5cm |
Wysokość: | 19,5cm |