Nożyk żyletkowy do nacinania chleba ( z 5 wymiennymi końcówkami)
Opis
Nożyk żyletkowy do nacinania chleba ( z 5 wymiennymi końcówkami)
Nóż do nacinania chleba i bagietek został stworzony ze stali nierdzewnej.
Ostrze noża zakończone zostało klasyczną żyletką, a jego rękojeść jest wygodna w użytkowaniu i uchwycie. Produkt zawiera również specjalną nakładkę na ostrze, która chroni przed przecięciami oraz uszkodzeniami samego ostrza. Produkt polecany jest dla piekarni, punktów cukierniczych oraz domowych piekarzy.
- żyletkowy nożyk do chleba na zakwasie docenią domowi piekarze i piekarki.
- za pomocą ostrego ostrza żyletek natniesz chlebowe lub inne ciasto tuż przed włożeniem do piekarnika.
- nacinaniem możesz ozdobić chleb, ale też klasycznym cięciem osiągniesz to, że chleb nie popęka z boku podczas pieczenia i pięknie się upiecze.