Płatki dębowe francuskie to jakościowo najlepsze płatki wykorzystywane przy produkcji alkoholi takich jak: wina, wódki, destylaty, piwa, a nawet miody pitne. Przed procesem produkcji, drzewo jest sezonowane na otwartej przestrzeni przez minimum 18 miesięcy.
Tostowanie występujące w płatkach francuskich:
naturalne
średnie
mocne
Płatki dębowe FRANCUSKIE lekko opiekane 150g
Płatki produkowane są z najlepszych odmian dębów francuskich. Znajdą zastosowanie w produkcji
wielu rodzajów alkoholi- destylaty, wina, piwa itp.
Dostępność: w magazynie
Wysyłka w: 24 godziny
Płatki dębowe FRANCUSKIE lekko opiekane 40g
Płatki produkowane są z najlepszych odmian dębów francuskich. Znajdą zastosowanie w produkcji
wielu rodzajów alkoholi- destylaty, wina, piwa itp.
Dostępność: w magazynie więcej niż 10szt.
Wysyłka w: 24 godziny
Płatki dębowe FRANCUSKIE mocno opiekane 500g
Dębowe płatki francuskie są mniej wyraziste, nadają delikatnie cierpki smak. Płatki amerykańskie zawierają mniej tanin, ale są bardziej aromatyczne i nadają gładki smak.
Dostępność: oczekiwanie na dostawę
Płatki dębowe FRANCUSKIE średnio opiekane 150g
Z płatkami możesz eksperymentować, wymieszaj kilka różnych rodzajów, a za każdym razem
uzyskasz inny, niepowtarzalny smak!
Dostępność: oczekiwanie na dostawę