Osłonka poliamidowa 80/50, bezbarwna, 1mb

Dostępność: w magazynie więcej niż 20szt.
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 0,49 zł 0.49
ilość MB
Zyskujesz 0 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Metody dostawy Metody płatności

Opis

Osłonka poliamidowa 80/50, bezbarwna, 1mb

Osłonka poliamidowa pozwala zachować smak i aromat domowych wyrobów.

Osłonki poliamidowe przeznaczone są do surowych lub parzonych wyrobów, takich jak: salceson, pasztet, mielonka, szynkowa parzona, a także metka cebulowa. Osłonka poliamidowa kurczy się podczas parzenia, dzięki czemu kiełbasy są gładkie, nie marszczą się oraz zachowują dobry wygląd, a także wydłużają termin przydatności do spożycia do kilku godzin. 

Do czego używać osłonek poliamidowych?

do wyrobu niewędzonych kiełbas

do gotowanych szynek

do wyrobów z drobiu

Jakie są właściwości osłonki poliamidowej?

nie przepuszcza wody ani tłuszczy,

nie powoduje ubytków w obróbce termicznej,

przedłużają trwałość wyrobu,

chroni wyroby przez utratą aromatu, wagi oraz koloru,

jest odporna na pleśń i wysoką temperaturę.

Do czego używać osłonki poliamidowej?

Osłonka idealna do wyrobów niewędzonych takich jak:

szynki parzone i gotowane,

mielonki,

salceson,

pasztetowa,

kaszanka.

Jak używać osłonki poliamidowej?

Przed użyciem namocz przez około 15min w zimnej wodzie. Osłonka poliamidowa musi być mocno nabita. Osłonki barierowe można stosować w zakresie temperatur od -18°C do +121°C.

Szczegóły produktu:

Sprawdź również TERMOKURCZLIWA 80/50 1mb, 5225; TERMOKURCZLIWA 80/50 500MB, 4279; POLIAMIDOWA 80/50 1MB, 4403; POLIAMIDOWA 80/50 1000MB, 779
Opakowanie 1mb (kupując wielokrotność otrzymasz w 1 odcinku)
Kaliber / średnica po napełnieniu 50mm
szerokość rękawa na płasko 80mm

Podobne produkty

Złóż zamówienie w ciągu:
 
a wyślemy je jeszcze dziś!
Wyślemy już jutro!
Wyślemy w poniedziałek!
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium