Osłonka białkowa, fi 55 mm, karmel, 1mb

Dostępność: w magazynie więcej niż 20szt.
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 1,79 zł 1.79
ilość MB
Zyskujesz 1 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Metody dostawy Metody płatności

Opis

Osłonka białkowa, fi 55 mm, karmel, 1mb

Osłonka białkowa wykonana jest z naturalnych składników. Podstawowym budulcem

tej osłonki są włókna kolagenowe, pozyskiwane ze skór bydlęcych.

 

Średnica: 5,5cm

Długość: 1mb (zamów tyle metrów ile potrzebujesz, całość otrzmasz w jednym kawałku)

 

 Do czego używać osłonki białkowej:

Możesz w niej wyprodukować wędliny takie jak: kiełbasa krakowska, szynkowa,

       mortadela, salami itp.,

Zrobisz w niej również inne wyroby wędzone, parzone oraz suszone.

 

 Jak używać osłonki białkowej?

Przed nadziewaniem farszu, osłonkę namocz w letniej wodzie przez około 15min.

Następnie zawiąż jeden koniec osłonki przędzą wędliniarską lub zaciśnij klipsem,

zaaplikuj farsz i zwiąż lub zaciśnij drugi koniec.

  

 Wskazówka:

Podczas nadziewania, ubijaj na bieżąco farsz. Ten zabieg sprawi, że farsz w osłonce

będzie zwarty i się nie rozpadnie podczas krojenia.

 

 

 

Złóż zamówienie w ciągu:
 
a wyślemy je jeszcze dziś!
Wyślemy już jutro!
Wyślemy w poniedziałek!
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium