Wsady (na salceson)

Wsad na salceson 0,8kg

Wsad na salceson 0,8kg
Wsad na salceson 0,8kg

Osłonka (wsad) wykonana została z bardzo mocnego materiału, który zapewnia małe straty wyrobu oraz wydłuża świeżość domowego wyrobu.

Dostępność: w magazynie więcej niż 20szt.

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 3,19 zł
szt.

Wsad na salceson 3kg

Wsad na salceson 3kg
Wsad na salceson 3kg

Wsad, nazywany także sztucznym żołądkiem stosowany jest w domowej produkcji salcesonu.

Dostępność: w magazynie więcej niż 20szt.

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 4,39 zł
szt.

Wsad na salceson, osłonka 3kg

Wsad na salceson to akcesoria do domowego wyrobu wędlin, które pozwolą Ci szybko i sprawnie przygotować ten koneserski przysmak. Jesteś już zmęczony niskiej jakości wędlinami z marketów i postanowiłeś wykonać mięso we własnym zakresie? A jednocześnie jesteś fanem tego oryginalnego przysmaku? Dobrze trafiłeś! Sklep internetowy Domowa Spiżarnia oferuje Ci między innymi wsady na salceson biały z krwią lub bez krwi. A także do wszelakiego rodzaju kaszanek, kiełbas, pasztetów oraz serów. To wygodny i bezpieczny sposób na wykonywanie mięsnych wiktuałów w domu. Jak to działa? Wystarczy taką osłonkę po prostu namoczyć w letniej wodzie, napełnić farszem, wyparzyć i schłodzić. Następnie zamknąć i związać. Nasze wsady przyjmą nawet 3 kg farszu. Zaś dzięki mocnemu szyciu oraz wytrzymałemu materiałowi z pewnością łatwo nie pękną. Kształt żołądka sprawia także, że gotowy wyrób nie tylko dobrze smakuje, ale także dobrze wygląda. Jednocześnie zapewnia minimalne straty, wygodę i bezpieczeństwo. Nie bez znaczenia jest także, że ta technika wyrobu pozwala dłużej zachować świeżość gotowego produktu.

Wsady na salceson 0,8 kg, 3 kg

Wsady na salceson często nazywa się również sztucznymi żołądkami. Cechuje je przede wszystkim łatwość użycia oraz możliwość wielokrotnego wykorzystania. Te akcesoria do wyrobu domowego mięsa z pewnością wpadną w oko wszystkim fanom tego bardzo osobliwego smakołyku. Z pewnością jest to wybór prawdziwych koneserów. Wyroby podrobowe, które wykonuje się z głowizny cielęcej lub wieprzowej i dodatkiem tłuszczu nie są typowym wędliniarskim wyrobem. Ale ma on szerokie grono swoich fanów. Poza tym jest bardzo zdrowy. W zależności od składu może zawierać także ozorki, skórki wieprzowe, płuca, śledzionę i flaki. Nie da się ukryć, że jest to prawdziwa podrobowa uczta. Teraz, kupując nasze wsady na salceson, możesz przygotować ją w domu. Czy to włoski, wiejski, brunszwicki, czy saksoński – nasze akcesoria do wyrobu domowego mięsa pozwolą Ci przygotować dowolny rodzaj. A także nieco poeksperymentować z jego smakiem. Dobra maszynka do mięsa oraz osłonka to połowa sukcesu. Reszta to odpowiednie przyprawy, dobre chęci i odrobina dobrych chęci.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium