Special W Weyermann 1kg
Nowość ze słodowni w Bambergu. Specjalny słód karmelowy, wyprodukowany z wysokiej jakości jęczmienia jarego. Pogłębia słodowość, wnosi intensywny aromat karmelu oraz skórki chleba. Stosowany może być do ciemnych piw: Stout, Porter, Schwarzbier, Bock, Dubbel, Belgian Pale Ale, Belgian Dark Strong Ale. Może być użyty w ilości do 15% zasypu.
Barwa: 280-320EBC
Kraj pochodzenia: Niemcy
W celu zakupu słodów śrutowanych, wybierz opcję śrutowania.
Dostępność: w magazynie
Wysyłka w: 24 godziny
Special W Weyermann 2,5kg
Nowość ze słodowni w Bambergu. Specjalny słód karmelowy, wyprodukowany z wysokiej jakości jęczmienia jarego. Pogłębia słodowość, wnosi intensywny aromat karmelu oraz skórki chleba. Stosowany może być do ciemnych piw: Stout, Porter, Schwarzbier, Bock, Dubbel, Belgian Pale Ale, Belgian Dark Strong Ale. Może być użyty w ilości do 15% zasypu.
Barwa: 280-320EBC
Kraj pochodzenia: Niemcy
W celu zakupu słodów śrutowanych, wybierz opcję śrutowania.
Dostępność: w magazynie
Wysyłka w: 24 godziny
Special W Weyermann 200g
Nowość ze słodowni w Bambergu. Specjalny słód karmelowy, wyprodukowany z wysokiej jakości jęczmienia jarego. Pogłębia słodowość, wnosi intensywny aromat karmelu oraz skórki chleba. Stosowany może być do ciemnych piw: Stout, Porter, Schwarzbier, Bock, Dubbel, Belgian Pale Ale, Belgian Dark Strong Ale. Może być użyty w ilości do 15% zasypu.
Barwa: 280-320EBC
Kraj pochodzenia: Niemcy
W celu zakupu słodów śrutowanych, wybierz opcję śrutowania.
Dostępność: w magazynie
Wysyłka w: 24 godziny
Special W Weyermann 500g
Nowość ze słodowni w Bambergu. Specjalny słód karmelowy, wyprodukowany z wysokiej jakości jęczmienia jarego. Pogłębia słodowość, wnosi intensywny aromat karmelu oraz skórki chleba. Stosowany może być do ciemnych piw: Stout, Porter, Schwarzbier, Bock, Dubbel, Belgian Pale Ale, Belgian Dark Strong Ale. Może być użyty w ilości do 15% zasypu.
Barwa: 280-320EBC
Kraj pochodzenia: Niemcy
W celu zakupu słodów śrutowanych, wybierz opcję śrutowania.
Dostępność: w magazynie
Wysyłka w: 24 godziny
Słód Pilzneński ZERO Viking Malt 2,5kg
Słód pilzneński pochodzący z polskiej słodowni Viking Malt, to słód bazowy, uniwersalnego zastosowania. Używany zarówno do piw górnej fermentacji (APA, AIPA) jak również do wszelkiego rodzaju lagerów (Pils, Monachijskie jasne/ciemne, Koźlak, Koźlak Majowy, Porter Bałtycki). Polecany również ze względu na dobry stosunek ceny do jakości.
Barwa: ok 3-4,5 j. EBC.
Kraj produkcji: Polska
W celu zakupu słodu w formie śrutowanej, dodaj opcję śrutowania.
Dostępność: oczekiwanie na dostawę