🗳 EKSPRESOWA WYSYŁKA 🗳

ZAMÓWIENIE ZŁOŻONE(i opłacone lub za pobraniem) WYSYŁAMY TEGO SAMEGO DNIA

Opcje przeglądania
Kategorie
Cena
  • od
    do
Nowość

Pęcherz suszony wieprzowy, pęcherz do wędzenia

Pęcherz suszony wieprzowy, w procesie wyrobu domowych wędlin pełni rolę osłonki. Najczęściej stosuje się je do salcesonów lub kaszanek. A także do różnych rodzajów wędzonek, mięs gotowanych, parzonych lub dojrzewających. Smakosze i koneserzy używają ich także do przysmaków spożywanych bezpośrednio. Jeśli do takich należysz, Domowa Spiżarnia oferuje Ci przede wszystkim pęcherz wieprzowy suszony kaliber 25/30cm. To atestowany weterynaryjnie, naturalny asortyment, odpowiedni na pasztet, kindziuk lub swojską kiełbasę wędzoną. Jeśli interesuje Cię domowy wyrób wędlin, będzie to z pewnością obowiązkowy element. Postaw na naturalne składniki i taką produkcję. Mięsa i wędliny z marketowych półek już od dawna przestały spełniać normy smakoszy i koneserów. Dlatego też wyrób mięsa w domu staje się praktyką coraz częstszą. My jako internetowy sklep ze z akcesoriami do wyrobu zdrowej żywności serdecznie do tego zapraszamy. Wykonany samodzielnie chleb, ser, wino czy piwo to jedyny w swoim rodzaju, oryginalny smak oraz wielka satysfakcja. No i oczywiście po prostu zdrowe pokarmy.

Pęcherz do wędzenia

Pęcherze suszone to sprawdzona recepta również na domowy baleron lub takież wędliny. Te z naszej oferty są oczywiście zupełnie naturalne. Do tego wykonany z ich użyciem wyrób będzie miał smaczny (tak!) kształt oraz formę typową dla tego rodzaju wędlin. Poza tym są one bardzo łatwe w użyciu. Przed użyciem moczymy pęcherz przez co najmniej jedną godzinę. Po tym czasie stanie się on możliwy do rozciągnięcia. A tym samym będziemy mogli wypełnić go dowolnym rodzajem farszu. Oczywiście przed tym należy pamiętać o właściwym doprawieniu całości na przykład ziołami, które także można znaleźć w naszej ofercie. Niewątpliwą zaletą naszego asortymentu w tej kategorii jest jego wygodne przechowywanie. W związku z faktem, że pęcherze są suszone, można je składować na przykład w woreczku; oczywiście w suchym miejscu. Dla każdego, kto poważnie interesuje się wyrobem mięs i wędlin we własnym zakresie, nasz serwis przygotował szeroki wybór akcesoriów, które się do tego z pewnością przydadzą.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium