Opcje przeglądania
Dostępność
Cena
  • od
    do
Nowość

Nożyk dwustronny do maszynki ZELMER nr 8

Nożyk dwustronny do maszynki ZELMER nr 8
Nożyk dwustronny do maszynki ZELMER nr 8

Dostępność: w magazynie

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 15,89 zł
szt.

Nożyk dwustronny do maszynki ZELMER nr 5

Nożyk dwustronny do maszynki ZELMER nr 5
Nożyk dwustronny do maszynki ZELMER nr 5

Dostępność: w magazynie

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 15,39 zł
szt.

Tulejka do maszynki ZELMER nr 5 i 8

Tulejka do maszynki ZELMER nr 5 i 8
Tulejka do maszynki ZELMER nr 5 i 8

Tulejka służy do osadzenia ślimaka w korpusie maszynki po to, aby mógł bez żadnych oporów obracać się.

Dostępność: w magazynie

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 7,09 zł
szt.

Części do maszynki do mięsa Zelmer, nożyki 

Części do maszynki do mięsa Zelmer są nieodzowne, jeśli regularnie wyrabiamy domowe wędliny. Te zasilane prądem maszynki do mięsa są urządzeniami bardziej wygodnymi niż wersje ręczne. Sklep internetowy Domowa Spiżarnia oferuje między innymi takie części do nich, jak nożyk dwustronny do maszynki Zelmer nr 5 oraz nr 8. A także tulejki do maszynki Zelmer. To komponenty pracujące, które zazwyczaj najszybciej się wyrabiają. Dlatego też warto posiadać dobry zestaw zamienny tych elementów. Nasz serwis chętnie pomoże go skomponować. Dzięki temu praca nad domowymi przysmakami będzie bardziej efektywna. Domowe mielenie mięsa ma sporo zalet. Przede wszystkim mamy pewność, że gotowy wyrób nie zawiera żadnych niepożądanych składników. Do tego oczywiście będzie on posiadał smak, jaki tylko sobie wymyślimy. Domowe jedzenie i jego produkcja to duża satysfakcja oraz przyjemność. Gorąco do niej zachęcamy. Jednocześnie oferujemy potrzebne do niej akcesoria do wyrobu domowego chleba, wędlin, sera, wina, nalewek oraz piwa.

Części do maszynki do mięsa Zelmer, nożyki

Maszynki elektryczne do mięsa z naszej oferty to przede wszystkim dużo łatwiejsza praca. Bez problemu przyrządzimy z nią przede wszystkim kawałki kurczaka, wołowiny lub wieprzowiny. Dzięki temu nasze domowe wędliny przyrządzimy błyskawicznie. Wybierając model dla siebie, warto zwrócić uwagę na parę szczegółów. Najważniejszym parametrem jest oczywiście moc. Im większa, tym mielenie łatwiejsze i szybsze. Optymalna jej wartość do obróbki mięsa to około 450 W. kolejny ważny detal to sitka montowane na końcu otworu wylotowego. Mają one spory wpływ na całą pracę i wymagają odpowiedniego doboru do rodzaju mięsa. Dobra maszynka posiada nawet trzy. Nie bez znaczenia jest także obudowa. Choć te z tworzywa sztucznego obecnie są bardzo trwałe, elementy metalowe są mile widziane. Sprawia to, że będą one bardziej odporne na uszkodzenia mechaniczne oraz naprężenia, których przecież podczas pracy nie brakuje. Warto ponadto wybrać model posiadający różne stopnie prędkości, a nawet jej płynną regulację. Ciekawym i przydatnym rozwiązaniem jest ponadto bieg wsteczny.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium