Glukoza krystaliczna (do piwa) 500g
Glukoza krystaliczna może być stosowana jako podstawowy surowiec do refermentacji (zamiast cukru), jak również może być stosowana w niewielkiej ilości, jako dodatek do piw belgijskich lub mocnych, wysokoalkoholowych piw specjalnych.
Masa netto 500g.
Dostępność: w magazynie
Wysyłka w: 24 godziny
Płatki dębowe AMERYKAŃSKIE mocno opiekane 150g
Płatki dębowe dodaje się zazwyczaj do fermentacji cichej, w celu uzyskania smaków podobnych do tych jakie pojawiają się w czasie leżakowania piwa w beczkach dębowych.
Dostępność: w magazynie
Wysyłka w: 24 godziny
Płatki dębowe AMERYKAŃSKIE mocno opiekane 500g
Z płatkami możesz eksperymentować, wymieszaj kilka różnych rodzajów, a za każdym razem uzyskasz inny, niepowtarzalny smak!
Dostępność: w magazynie
Wysyłka w: 24 godziny
Płatki dębowe AMERYKAŃSKIE średnio opiekane 150G
Dosyp płatki do destylatu i poczekaj 2 tygodnie (można trunek spożywać wcześniej jednak dłuższe przegryzanie się wzmocni smak, aromat i kolor trunku).
Dostępność: w magazynie
Wysyłka w: 24 godziny
Płatki dębowe AMERYKAŃSKIE średnio opiekane 40g
Płatki produkowane są z najlepszych odmian dębów amerykańskich. Znajdą zastosowanie w produkcji wielu rodzajów alkoholi- destylaty, wina, piwa itp.
Dostępność: w magazynie
Wysyłka w: 24 godziny
Płatki dębowe AMERYKAŃSKIE średnio opiekane 500G
Płatki produkowane są z najlepszych odmian dębów amerykańskich. Znajdą zastosowanie w produkcji wielu rodzajów alkoholi- destylaty, wina, piwa itp.
Dostępność: w magazynie
Wysyłka w: 24 godziny
Płatki dębowe ARONEO EQUILBRE (lukrecja, piernik) do wina, nalewki i wódki 150g
Płatki dębowe ARONEO EQUILBRE wzbogacą wino o niezwykłe aromaty tworząc niepowtarzalny bukiet.
Dostępność: w magazynie
Wysyłka w: 24 godziny
Płatki dębowe BOURBONE 100g
Płatki dębowe, aromatyzowane bourbonem nadadzą Twojemu trunkowi niezwykły posmak dębówki\bourbonu, a także poprawią jego kolor. Jest bardzo prosty w użyciu.
Dostępność: w magazynie
Wysyłka w: 24 godziny
Płatki dębowe FRANCUSKIE mocno opiekane 500g
Dębowe płatki francuskie są mniej wyraziste, nadają delikatnie cierpki smak. Płatki amerykańskie zawierają mniej tanin, ale są bardziej aromatyczne i nadają gładki smak.
Dostępność: w magazynie
Wysyłka w: 24 godziny
Płatki dębowe FRANCUSKIE naturalne 150g
Płatki dębowe dodaje się zazwyczaj do fermentacji cichej, w celu uzyskania smaków podobnych do tych jakie pojawiają się w czasie leżakowania piwa w beczkach dębowych.
Dostępność: w magazynie
Wysyłka w: 24 godziny
Płatki dębowe FRANCUSKIE średnio opiekane 150g
Z płatkami możesz eksperymentować, wymieszaj kilka różnych rodzajów, a za każdym razem
uzyskasz inny, niepowtarzalny smak!
Dostępność: w magazynie
Wysyłka w: 24 godziny
Płatki dębowe FRANCUSKIE średnio opiekane 30g
Płatki można stosować do postarzania win. Dodają one taniny i podnoszą ogólny charakter, smak oraz aromat trunku. Wystarczy, że podczas fermentacji dosypiesz 2-3g na 1l wody.
Dostępność: w magazynie
Wysyłka w: 24 godziny
Płatki dębowe FRANCUSKIE średnio opiekane 500g
Płatki dębowe dodaje się zazwyczaj do fermentacji cichej, w celu uzyskania smaków podobnych do tych jakie pojawiają się w czasie leżakowania piwa w beczkach dębowych.
Dostępność: w magazynie
Wysyłka w: 24 godziny