Osłonka poliamidowa 115/73, bezbarwna, 500mb

Dostępność: w magazynie
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 330,19 zł 330.19
ilość KRĄŻEK
Zyskujesz 330 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Metody dostawy Metody płatności

Opis

Osłonka poliamidowa 115/73, bezbarwna, 500mb

Osłonka poliamidowa pozwala zachować smak i aromat domowych wyrobów.

Osłonki poliamidowe przeznaczone są do surowych lub parzonych wyrobów, takich jak: salceson, pasztet, mielonka, szynkowa parzona, a także metka cebulowa. Osłonka poliamidowa kurczy się podczas parzenia, dzięki czemu kiełbasy są gładkie, nie marszczą się oraz zachowują dobry wygląd, a także wydłużają termin przydatności do spożycia do kilku godzin. 

Do czego używać osłonek poliamidowych?

do wyrobu niewędzonych kiełbas

do gotowanych szynek

do wyrobów z drobiu

Jakie są właściwości osłonki poliamidowej?

nie przepuszcza wody ani tłuszczy,

nie powoduje ubytków w obróbce termicznej,

przedłużają trwałość wyrobu,

chroni wyroby przez utratą aromatu, wagi oraz koloru,

jest odporna na pleśń i wysoką temperaturę.

Do czego używać osłonki poliamidowej?

Osłonka idealna do wyrobów niewędzonych takich jak:

szynki parzone i gotowane,

mielonki,

salceson,

pasztetowa,

kaszanka.

Jak używać osłonki poliamidowej?

Przed użyciem namocz przez około 15min w zimnej wodzie. Osłonka poliamidowa musi być mocno nabita. Osłonki barierowe można stosować w zakresie temperatur od -18°C do +121°C.

Szczegóły produktu:

Sprawdź również TERMOKURCZLIWA 115/73 1MB, 5220; TERMOKURCZLIWA 1MB Z NADRUKIEM, 5190; TERMOKURCZLIWA 1MB Z NADRUKIEM, 5191; TERMOKURCZLIWA 115/73 500MB, 5204; POLIAMIDOWA 115/73 1MB, 3334;
Opakowanie 500mb (krążek)
Kaliber / średnica po napełnieniu 73mm
szerokość rękawa na płasko 115mm
Zużycie zużycie około 0,3 mb / kg farszu

Podobne produkty

Złóż zamówienie w ciągu:
 
a wyślemy je jeszcze dziś!
Wyślemy już jutro!
Wyślemy w poniedziałek!
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium