Domowe wędliny tradycyjne oraz sous vide. Robert Winckiewicz
Opis
Domowe wędliny tradycyjne oraz sous vide. Robert Winckiewicz
Robert Winckiewicz, dobrze już znany wielu czytelnikom, w swojej najnowszej książce zamieszcza przepisy na nowe pyszne i zdrowe produkty. W tym opracowaniu obok wcześniejszych przepisów czytelnik znajdzie opis coraz bardziej popularnej obróbki mięsa metodą sous vide. Jest ona zazwyczaj stosowana przez szefów kuchni renomowanych restauracji. Zaadaptowana została na potrzeby domowych wędlin, aby były jeszcze znakomitsze.
Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Szczegóły produktu:
Autor | Robert Winckiewicz |
Wydawca | WYDAWNICTWO OLESIEJUK |
Rok wydania | 2022 |
Liczba stron | 224 |
Sprawdź również | DZIKIE SMAKI, 3298; DOMOWE WĘDLINY Z DZICZYZNY, 3949; DOMOWE WĘDLINY TRADYCYJNE I MYŚLIWSKIE, 5419; DOMOWE WĘDLINY TRADYCYJNE I DOJRZEWAJĄCE, 3948; DOMOWE WĘDLINY TRADYCYJNE ORAZ SOUS VIDE, 5420; DOMOWE WĘDLINY, CZYLI NOWE PRZEPISY, 4022; |